• KOFFIE
 • INDUSTRIE
 • CONTACT
 • SERVICE
 • Stop messing, start moosing.

  Perfect Moose is de gepatenteerde opschuimmachine waarmee je, handenvrij, jouw drank naar keuze omtovert tot microfoam van top baristakwaliteit.

  Perfect Moose is ontworpen met het oog op het afleveren van kwalitatieve dranken, met behoud van authenticiteit, flexibiliteit én stabiliteit. Ideaal voor horecazaken met een hoog personeelsverloop, flexijobs en/of drukke piekuren. Uitgebreide koffiekaart in een handomdraai dankzij talloze variaties qua type drank, hoeveelheid melk én textuur van het schuim.

  4 redenen om te kiezen voor Perfect Moose

  #1 Geen onderhoud
  Melkschuim loopt niet door de machine. Geen ingewikkelde schoonmaakcycli of verstoppingen door aangekoekte restjes melk die in de machine blijft. Na elke stoomcyclus herinnert Moose jou om de stoompijp af te kuisen. That’s it.

  #2 Geen opleiding
  Veel personeelsverloop of veel jobstudenten? Opschuimen blijft een vak apart dat niet voor iedereen is weggelegd. Perfect Moose is een intuïtieve machine waarvoor geen opleiding nodig is. Pitcher vullen, op de machine zetten en eraf nemen als de stoomcyclus voorbij is.

  #3 Alle types m*lk
  Drie verschillende pitchers voor allerlei types dranken. Zowel koemelk als plantaardige dranken en zelfs mixes (chocolade, matcha, …). You name it, Moose foams it.

  #4 Tijd voor andere zaken
  Opstomen vraagt best wel wat tijd. Terwijl Moose jouw melk opschuimt, heb jij tijd voor andere dingen. Praatje slaan, andere dranken klaarzetten, afrekenen, of zelfs gewoon even uitblazen tijdens die drukke shift.

  Hoe Perfect Moose werkt

  Touch display | Het touchscreen gidst je door elke stap van de stoomcyclus.

  Cool touch stoompijp | Automatisch bewegende cool touch stoompijp die de juiste hoeveelheid stoom geeft op het juiste moment. Veeg de stoompijp af met een vochtige doek na elke stoomcyclus en de reiniging is klaar.

  Nozzle | Ontworpen om geen melk op te zuigen. Niet draaien of verwijderen en altijd in de oorspronkelijke positie laten staan. Geen reiniging nodig.

  Temperature sensor | Controle van de exacte temperatuur van de gekozen vloeistof gedurende de hele stoomcyclus. Laat de ruimte tussen de sensor en de pitcher vrij.

  Pitcher holder | Houder met geïntegreerde weegschaal die het exacte hoeveelheid melk afweegt. Hieronder bevindt zich de RFID-lezer die de informatie van de pitcher uitleest en verwerkt.

  #1 Ready

  #1 Ready

  Neem een Perfect Moose pitcher en giet er de m*lk naar keuze in. Zet de gevulde pitcher op het apparaat. Begin altijd met een koude drank voor een perfect resultaat.

  Graag textuur en/of temperatuur aanpassen? Zet een lege pitcher op de machine en pas ze aan naar eigen voorkeur.

  #2 Set

  #2 Set

  Zet de gevulde pitcher op de machine en laat de stoomcyclus automatisch starten.

  Het is belangrijk om tijdens het stomen de pitcher niet vast te houden of melk toe te voegen. Zo zullen de parameters in de war raken en zal het eindresultaat niet goed zijn.

  #3 Foam

  #3 Foam

  De automatische stoomcyclus van Perfect Moose zal starten als je er een gevulde pitcher opzet. De stoompijp gaat naar beneden.
  Wanneer het opschuimen is gedaan, gaat de stoompijp terug naar boven en kan je de pitcher eraf nemen en je opgeschuimde drank gebruiken.

  #4 Enjoy

  #4 Enjoy

  Perfect Moose geeft je een signaal. Even scherm aanraken en stoompijp afkuisen. De opgeschuimde melk is klaar om in jouw signature drink te gaan.

  Verder geen kuiswerk, enkel nog kunstwerk.

  Slimme pitchers

  Perfect Moose werkt altijd in combinatie met slimme Moose pitchers die aan de onderkant zijn voorzien van een RFID-tag. Deze RFID-tag bevat de parameters voor de stoomcycli.

  De pitchers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en volumes.

  • Wit voor koemelk
  • Groen voor plantaardige dranken
  • Zwart voor mixes, zoals bijvoorbeeld chocolade

  Voor standaard Moose zijn 35cl, 50cl en 75cl beschikbaar. Voor Epic Moose zijn 50cl, 75cl en 100cl beschikbaar.

  ⚠️ Spoel de pitchers na elke stoomcyclus met water. Laat ze niet weken in water en zeker niet met schoonmaakmiddelen. Bewaar ze niet bovenop uw verwarmde espressomachine.

  In één oogopslag

  InstagramFacebookLinkedIn