schuilenburg

Horeca Expo 2019

Horeca Expo 2019

Horeca Expo 2019

Make your workflow work for you

Créateur met social skills…de barista’s van vandaag hebben een klik met koffie én de klant. Een slimme set-up van je koffiebar laat ze die rol opnemen terwijl de eerste topkoffie net even lekker is als de volgende…en die erna. (Deels) automatiseren geeft extra ademruimte. 

www.horecaexpo.be  | 17-21 november | Flanders Expo | HALL 1 | STAND 1204

Welke workflow werkt voor jou?

De nieuwe barista is de koffie connaisseur die consistent topkwaliteit serveert én tijd overhoudt voor creatieve signature drinks en een praatje met de klant. Laat repetitief werk over aan de machines en haal de menselijke touch terug in je bar. Tijd én barista-armen gespaard.

Iets gemist of iets blijven plakken?

Op Horeca Expo 2019 toonde Schuilenburg je het nieuwste van Dalla Corte, Kees van der Westen, Mahlkönig, Tone, Ditting en Puqpress. Ook Perfect Moose, de slimme opschuimer uit onze eigen Schuilenburg-stal was van de partij. Jullie lieten je massaal inspireren door de Alpro plant-based en Callebaut Chocoladedemo’s. Nog van dat please.

De machines die je zag in Gent nog even op een rij… voor mocht je er niet goed kunnen van slapen.

 

Mahlkönig EK43 S

Mahlkönig EK43 S

Kleine broer van de legendarische EK43 met dezelfde grinding skills maar een lagere corpus om ruimte te besparen. Ook beschikbaar in een grote EK43 versie en EKK met een dubbele trechter voor meerdere blends of maalgraden.

Meer Mahlkönig
Dalla Corte XT

Dalla Corte XT

Manuele flow control om extractie persoonlijk en oneindig herhaalbaar te maken. ‘Drop by drop’ weight control geeft de barista een homogeen werkritme. Boiler en zetgroepen afzonderlijk aan- en uit te zetten. Aanpasbare looks.

Meer Dalla Corte
DC Two + M1 + tampbox

DC Two + M1 + tampbox

Met een dubbele molen maal je meer koffies op dezelfde ruimte. Plaats er een Puqpress M1 autotamper onder om te malen en te tampen in 1 vlotte beweging. De Schuilenburg tamperbox doet alles passen.

Meer Puqpress
Perfect Moose Jack

Perfect Moose Jack

Slimme autofoamer Moose Jack werkt autonoom. Met zijn eigen boiler op de rug zet je deze opschuimer waar je wenst. Zet je gevulde kannetje op de foamer en de rest gaat vanzelf. Consistentie en kwaliteit 24/7.

Meer Moose
Perfect Moose Greg

Perfect Moose Greg

Slimme opschuimer Moose Greg koppel je aan de stoompijp van je – geschikte – halfautomatische espressomachine. De barista heeft de handen vrij om workflow te optimaliseren en klanten sneller te bedienen.

Meer Moose
Puqpress Q2

Puqpress Q2

Manueel tampen vraagt tijd, is nog 100% gelijk en verhoogt de kans op RSI (repetitive strain injury) zoals de barista-arm. De Puqpress autotamper tampt steeds met dezelfde – door jou ingestelde – druk in slechts 1.3 seconden.

Meer Puqpress
Mahlkönig E65S

Mahlkönig E65S

Het instinctieve icoon-menu van deze topmolen laat je maar liefst 6 recepten voorprogrammeren voor een vlotte workflow. Zo goed als geen retentie in de uitloop en het koffiezakje hang je handig aan de molen. Perfecte koeling binnenin.

Meer Mahlkönig
KvdW Slim Jim

KvdW Slim Jim

Deze blikvanger kan je zowel technisch als qua looks aanpassen zoals je wil. De afzonderlijke boilers garanderen enorme capaciteit waardoor je ook in spitsuur altijd kan rekenen op extreem stabiele temperaturen.

Meer Kees
Dalla Corte EVO2

Dalla Corte EVO2

Schakel enkel de zetgroepen in die je gebruikt en laat de andere uit staan om kosten en energie te sparen. Verbind EVO2 met de DC One of DC Two molen en maalgraad past zich aan. Herkent enkele en dubbele portafilter.

Meer Dalla Corte
Mahlkönig K30 2.0

Mahlkönig K30 2.0

Met een stepless aanpassing van de maalgraad en electronische controle voor exacte dosering laat deze molen weinig ruimte voor foutjes. Intuïtief multitouch display,  je koffieverbruik hou je bij in een logfile.

Meer Mahlkönig
Tone Nitro

Tone Nitro

Stikstof verrijkt je ijskoude drankjes en geeft ze een fluweelachtige textuur met een schuimig toplaagje. Met geïntegreerde cooler en stikstof die uit de lucht wordt onttrokken in plaats van uit stikstofcilinders.

Meer Tone
Tone Touch 01

Tone Touch 01

Voor het creëren en reproduceren van eigen koffie- en theerecepten. Programmeer tot 60 recepten voor batch brew, single brew, iced koffie, thee, ijsthee… en breid je menukaart uit op een haalbare manier.

Meer Tone
Dalla Corte Mina

Dalla Corte Mina

Compacte ééngroep espressomachine met exclusieve flowmeter. Hoeveelheid water kan je afstellen op 1 honderdste millimeter precies dankzij ‘drop by drop’ control. Complete controle over extractie.

Meer Dalla Corte

THANK YOU