• KOFFIE
  • INDUSTRIE
  • CONTACT
  • SERVICE
  • Verpakken van fragiele producten

    Hoe je productbreuk kan vermijden

    Bakkerij- en snackproducten zijn over het algemeen zeer gevoelig voor productbreuk. Met aandacht voor jouw kwetsbare producten ontwerpt ICA machines met een aanzienlijk kortere vrije val en graduele tussenstappen. Een speciaal toevoersysteem brengt het product via een helling naar de wegers. Vanaf hier wordt het product door een reeks schuine transfers voorzichtig tot aan de verpakkingen begeleidt.

    AROMAPACK® en CSV40 zijn de ideale machines voor minimale productbreuk met een optimale output. Deze machines verhogen de toegevoegde waarde van de eindverpakking en verlagen de effectieve kosten zonder in te boeten aan functionaliteit en het esthetische resultaat; etiketten aan voor- en achterkant, geplooide hoeken of 4-hoekssluitingen, stikstofspoeling voor langere houdbaarheid, milieuvriendelijke alu-vrije folies en verschillende hersluitbare functies voor een beter gebruiksgemak.

    Aromapack®

    AROMAPACK® is een modulaire verpakkingslijn op rol met een horizontale zakvormer en een roterende carrousel voor het vullen en sluiten van de zak. Het “open-mouth filling” ontwerp van deze machine is ideaal voor kwetsbare producten. Dankzij een speciaal systeem van buffertransportbanden wordt het product voorzichtig van de wegers naar de zak gebracht.

    💡 Bij deze machine kan je dikke en harde verpakkingsmaterialen gebruiken zonder dat het ten koste gaat van de productie. Resultaat? Een mooie en superieure verpakking voor jouw product.

    Meer over Aromapack

    CSV40 Vertical series

    De CSV40 is een verticale verpakkingslijn voor gable tops en pouches. Deze verpakkingsmachine wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen dankzij de gepatenteerde beweging van de lasbalken*, een ingebouwde gewichtscontrole, zijdelingse uitvoer en hoge output.

    Het snelle en eenvoudige wisselen voor verpakkingen van verschillende afmetingen en vormen maken deze machine onmisbaar wanneer flexibiliteit in het productieproces prioritair is.

    💡 Ideale machine om jouw product onder een gemodificeerde atmosfeer te bewaren en zo de organoleptische eigenschappen optimaal te behouden.

    * De unieke gepatenteerde beweging garandeert een perfect vierkante bodem van jouw productverpakking.
    Meer over CSV40 vertical series