Zero wint IF Design Award | Schuilenburg

schuilenburg

Zero wint IF Design Award

Dalla Corte beste van de klas

De Zero espressomachine van Dalla Corte wint de prestigieuze iF Award voor uitzonderlijk design. De manier waarop Zero inspeelt op trends, duurzaamheid en energiebesparing kon de jury in Milaan alleen maar meer overtuigen.

Italianen weten een en ander over design. Wanneer de Zero espressomachine de hoogste score haalt uit 10.000 inzendingen (uit 52 landen) voor design, dan mag je gerust eens met dat erelintje zwaaien.

Van nul beginnen

Make it better. Dé belangrijkste waarde van Paolo Dalla Corte en zijn team. Dalla Corte wilde met Zero starten van nul. Welke zijn de waarden van de maker, welke zijn de noden van de consument. Breng die samen in 1 espressotoestel en je krijgt koffiegoud in handen. Award winning koffiegoud.

Video courtesy of SPECIALTY COFFEE BAR KLIK DENDERMONDE

Over Dalla Corte Zero

Zero is een professionele espressomachine voor specialty bars. De thermisch stabiele zetgroepen en flexibele multi-boiler technologie – de paradepaardjes van Dalla Corte – blijven overtuigen.

Voor het uiteindelijke design bevroegen deze Italianen eindgebruikers over de hele wereld. Zo kreeg het toestel een hendel, werden stoompijpen aangepakt, is het erg makkelijk in onderhoud en hebben we zijn gelijke nog niet gevonden op vlak van extractie. Zero limits. Zero excuses.

Over Dalla Corte

De familie Dalla Corte werkt al sinds de jaren ’40 met espressomachines. Paolo bedacht de multiboiler technologie en bracht hiermee een ware revolutie in de wereld van koffiemachines. Focus lag nu op een constante temperatuur tijdens de extractie van de koffie. Toen revolutionair, nu de benchmark wereldwijd.

Ook eens proberen?

Hoe dat nu voelt, van nul beginnen en enkel het allerbeste van vroeger meenemen in je rugzak? Na afspraak kan je de Zero eens komen uitproberen in onze Coffee Campus. We hebben er eentje staan.

Neem contact