Brussels Coffee Week 2021 | Schuilenburg

schuilenburg

Brussels Coffee Week 2021

Neem een bad

in de Brusselse koffiewereld

Brussels Coffee Week is een collectief van jong koffiegeweld met een ongebreidelde passie voor specialty coffee. Met workshops, lezingen en events willen ze de Brusselse coffee scene aan elkaar lijmen om nooit meer te lossen. En daar steekt Schuilenburg al eens graag zijn koffieneus tussen.

VOOR ELK WAT WILS

Voor de koffie enthousiasteling brengt Brussels Coffee Week de lekkerste koffieplekjes in kaart. Letterlijk… klik hier voor de Brussels coffee bar map. De koffie geek die niet niet genoeg krijgt van cupping, extractie, doorlooptijden … vindt zijn gading in een hele week van coffee events. De koffie professional die droomt van een eigen koffiebar of een band wil smeden met de Brussels coffee scene kan niet beter zitten.

ROYAL LATTE ART BATTLE

Het mag al eens plezant zijn. En geloof ons, dat is het. Kom op 7 oktober 2021 de sfeer opsnuiven van de Royal Latte Art Battle op het dak van Albertina, Koninklijke bibliotheek van België.  Perfect Moose komt ook. De slimme opschuimer zal de kandidaten voorzien van perfect opgeschuimde (plantaardige) melk waar de latte artist zijn beste ding zal mee doen.

En het helemaal geweldige nieuws? De kandidaat op het hoogste schavotje krijgt een Perfect Moose Greg mee naar huis!

 

Inschrijven kan via de Facebook pagina van Brussels Coffee Week.

Komen kijken kan ook. Kost niets. Alles over Brussels Coffee Week vind je hier.