• KOFFIE
 • INDUSTRIE
 • CONTACT
 • SERVICE
 • SAS Koffie | pack

  Private label

  branden, melangeren en verpakken voor derden

  Frans Sas start in 1947. Zijn artisanale koffiebranderij groeit uit tot een familiebedrijf gespecialiseerd in melangeren, branden en verpakken van koffie. Wanneer SAS Koffie producten gaat aanbieden aan koffiebranders en distributeurs onder private label zijn ze helemaal gelanceerd. Vandaag realiseert SAS ongeveer 50 % van de omzet via export. En ze zijn niet van plan het daarbij te laten. www.sas-koffie.be

  Bij SAS Koffie durven ze hun nek uit te steken. Door nicheproducten aan te bieden hebben ze een sterke stek in de koffiemarkt en staan ze op de eerste rij wanneer een trend overwaait naar de massamarkt.

  Nieuw type softpack

  SAS biedt een nieuw type softpack aan voor de verpakking van 1kg koffiebonen of gemalen koffie. Deze tin tie bags gelden als de meest hoogstaande ‘verpakking uit de rol’ tot nu toe. Verpakken uit de rol betekent dat je aan het begin van de verpakkingslijn start met voorgedrukte folie op een rol. Aan het einde van de verpakkingslijn is je bedrukte pakje gevormd, gevuld met koffie en gesloten. Alles in 1 vlotte beweging. Dankzij de geïntegreerde etiketteermachine kunnen de pakjes ook meteen gelabeld worden.

  Wat maakt deze verpakking bijzonder?

  Een slim versheidsventiel zorgt ervoor dat vers verpakte koffie rustig kan ontgassen. Lucht kan niet naar binnen, wel naar buiten. Eens geopend kan je de verpakking hersluiten met de kwalitatieve tin tie, een handige vershouder voor deze grotere horecaverpakkingen. Het reclosing label of hersluitlabel houdt je koffiepak netjes in vorm, net als de opstaande randjes die rondom worden geseald. Resultaat is een A-klasse koffieverpakking met alle opties voor een sterke visuele marketing.

  Verpakken

  Verpakken

  ICA CSV40 NTS

  De ICA CSV 40 NTS PAKET verpakkingslijn vormt, vult en sluit koffiepakken. Klaar voor verdere distributie.

  verpakkingsmachines
  Labelen

  Labelen

  ICA

  De labelmachine zit geïntegreerd in de verpakkingslijn en bevestigt zelfklevende batchlabels op de vlakke folie.

  Meer etiketteermachines