• KOFFIE
 • INDUSTRIE
 • CONTACT
 • SERVICE
 • Creme de la Creme

  Altijd perfect melkschuim

  ook tijdens piekuren

  Trekpleister op het marktplein van Ternat is ijssalon Creme de la Creme. In 2018 investeerde zaakvoerster Magali Coffyn in een Perfect Moose slimme opschuimer. Creatief in opgeschuimde dranken was ze al. Nu kunnen ook studenten de hoge standaard van barista Magali volgen. – naar creme de la creme op Instagram –

  Happy manager. Happy staff. Happy customer.

  Om steeds dezelfde topkwaliteit te bieden investeerde Creme de la Creme in een slimme opschuimer.  Naast ‘regular’ cappuccino’s creëren ze ook de meest fancy microfoam combo’s. In tegenstelling tot andere autofoamers kies je met Perfect Moose zelf de melk die je wil opschuimen. Zo kan een popcorn latte met zuivelmelk ook perfect in een plantaardige versie.

  Zaakvoerster Creme de la Creme over Perfect Moose:

  Beste investering so far. Dankzij deze vriend kan ik op de drukste dagen nog steeds heerlijke barista koffie’s serveren, mijn “time manager” is het beste woord voor deze topper. “Schuimen vergt veel tijd, vaardigheden, voeling en oefenen” volgens Perfect Moose en gelijk heeft die! Gelukkig kunnen zelfs mijn studenten en werknemers me volgen dankzij hem. Ook dank aan Schuilenburg Coffee Solutions om steeds paraat te staan als ik hen bel en voor de snelle service ten alle tijde.

   

  Hot chocolate met rum

  Popcorn latte

  Opschuimen made easy