Iedere gram telt | Schuilenburg

schuilenburg

Iedere gram telt

Mahlkonig E65S GbW

Met de E65S GbW brengt Mahlkönig een van de meest nauwkeurige espressomolens ooit op de koffiemarkt. Nauwkeurig malen betekent nauwkeurige controle over de smaak van jouw koffie. Wij zijn fan.  

3 redenen om te kiezen voor Mahlkonig E65S Grind by Weigt

1. Grind by weight

In de E65S GbW zit een geïntegreerde weegcel die de hoeveelheid koffie maar liefst 6000 maal per seconde weegt gedurende het hele maalproces. Nauwkeuriger gaat het niet worden.

2. Disc Distance Detection

E65S GbW is de eerste espressomolen die de fijnheid van je maalgraad aanpast op basis van de eigenlijke afstand tussen de maalschijven. En dat tot 0.001 mm precies en binnen een range van 180 to 600 μm.

2. Real time weight control

Op het 3,5 inch kleurdisplay volg je nauwgezet en in real time hoeveel koffie wordt gemalen. Gewenste hoeveelheid bereikt? Display switcht van rood naar groen. Lekker duidelijk.

Uiteraard zijn er meer dan 3 redenen om te kiezen voor deze molen. Ook de versterkte trechter en uitloop, temperatuurcontrole in de motor (< 50° C), stille malingstaploze maalgraadafstelling en koffiebarvriendelijke afmetingen maken deze molen tot een topper.

Klik op de button hieronder en ontdek meer over Mahlkonig E65S Grind by Weight of ontdek ook de andere koffiemolens van dit Duitse topmerk.

Meer details