• KOFFIE
 • INDUSTRIE
 • CONTACT
 • SERVICE
 • Homebarista | Malen met Mahlkönig X54

  Streven naar een unieke smaakbeleving als koffieliefhebber?

  Het ultieme doel. Liefst in elk kopje koffie. De perfecte extractie bereik je met de juiste dosering, maalgraad, maalsnelheid én juiste partikelgrootte.

  Mahlkönig heeft een nieuwe molen ontworpen, Mahklönig X54, met hetzelfde iconische design en dezelfde functionaliteiten als de grotere jongens. Zonder in te boeten aan de kwaliteit van de maling. Speciaal voor thuisbarista’s of (kleinere) koffieprofessionals.

  4 redenen om te kiezen voor deze thuismolen

  #1 Van espresso tot French press
  Mahlkönig X54 is een allround molen voor élke zetmethode. De maalgraad is traploos verstelbaar. Ook geschikt voor deca of als extra espressomolen voor licht professioneel gebruik.

  #2 Speciale maalschijven van 54mm
  Intelligent ontwerp van de maalschijven garandeert een precieze maling en homogene partikelgrootte. Een perfecte smaakbeleving verzekerd.

  #3 Multifunctioneel LED-display
  Met behulp van de druk- en draaiknop stel je de molen in naar jouw wensen. Maximaal 4 programmeerbare recepten vooraf in te stellen. Liever freestyle malen? Een manuele maalstand is ook beschikbaar.

  #4 Twee wisselbare fronten
  Overschakelen van espressomaling naar filtermaling met één simpele druk op de knop. Jouw portafilter laten rusten tijdens het malen of een passende beker om jouw filtermaling op te vangen? Een drager voor elk gangbaar formaat van portafilter én een roestvrijstalen beker. Beiden zijn inbegrepen.

  Wist je dat Mahlkönig een vaste waarde is in de koffie-industrie?
  Het ontwerp en de productie van hun molens gebeurt compleet inhouse. Garantie voor kwaliteit.

   

  Fan van slimme dingen? Wij ook.

  Als koffieliefhebber is consistentie in kwaliteit belangrijk. En daar hebben wij de juiste machines voor. Een slimme set-up van koffieboon tot kopje koffie, dat werken we graag voor je uit.

  Hou zeker onze socials in de gaten. Fun things coming your way!

   

  InstagramFacebookLinkedIn
  Alles over Mahlkönig X54