schuilenburg

UMAMI | training

UMAMI Training Camp

Internationale topcursus

Koffiecursus voor barista’s die hun skills willen aanscherpen, koffiebranders of green coffee traders in spe. UMAMI Training Camp is een uniek concept dat overal ter wereld koffiecursussen organiseert. Eén keer per jaar is dat in België en gaat de koffietraining door in Schuilenburg Coffee Campus. Meestal in het najaar.

Uniek koffiebad

Schuilenburg Coffee Campus haalt ieder jaar UMAMI Area naar België. Andrej Godina, Phd Science, Technology and Economy in the Coffee Industry geeft een topcursus van 1 week. Op het einde van die week kan je je SCA diploma voor groene koffie en koffie branden behalen. Om kwaliteit te garanderen wordt steeds gewerkt in groepjes van maximum 6 personen.

SCA diploma, hoe zit dat

Aan het einde van de UMAMI cursus kan je je SCA diploma halen. Dit kan enkel worden uitgereikt door een erkend SCA trainer en is de hoogst aangeschreven koffiecertificering ter wereld. 6 modules, 3 levels, 1 diploma. Raadpleeg de SCA brochure voor meer info.

Het was een topervaring! Volgend jaar doe ik weer mee voor het volgende level. – Elisabeth Scheerlinck, Zaakvoerder Koffies De Draak

Umami in beeld

Umami training camp 2018