• KOFFIE
 • INDUSTRIE
 • CONTACT
 • Buizerd en Saars

  Koffie met een kop

  erkend als ambachtelijke koffiebranderij

  Buizerd & Saars is erkend als ambachtelijke koffiebranderij. De eerste in Oost-Vlaanderen, de negende in heel België. Brander Chris Moreels is terecht trots zijn Personal Profile Roasting. Voor elke klant brandt hij unieke koffies op maat, en dat allemaal vanuit zijn tuin in Lozer. buizerdensaars.be

  Van in het begin voelde ik me thuis bij Schuilenburg en het team. Perfecte begeleiding bij de aankoop, service, plaatsing en natuurlijk ook de opleidingen. Top!!!!

  Een stevig tuinhuis, een goede koffiebrander en een gewaagd idee. Meer had Chris Moreels uit Lozer niet nodig om te timmeren aan de koffiedroom. Koffie zat Chris al in de genen, maar de juiste opleidingen maakten hem tot een specialist.

  Samen uniek

  Chris wilde uniek zijn, en ook mensen helpen dat te zijn. Dus waarom restaurants en bedrijven niet de mogelijkheid bieden om zelf hun koffie samen te stellen? Dat bleek de juiste keuze.

  Op zijn Probat shoproaster creëert Chris unieke brandprofielen perfect op maat van de klant. De erkenning van FOD Economie is de kers op de koffietaart.

  Schuilenburg is met zijn opleidingen, advies rond branderkeuze, installatie en service trots mee te mogen stappen in dit mooie koffieverhaal.

  Lees meer over dit koffieavontuur op randeevoe.be

  Meer over shoproasters