Vacatures technieker | Schuilenburg

schuilenburg

Vacatures technieker

Je ziet het goed

maar liefst 3 vacatures

Yep. 3 vacatures, allemaal met technische insteek. Hoe dat komt? Groei. Schuilenburg en Perfect Moose zitten in een gezond groeispurtje. Dat betekent nieuwe en spannende projecten waar we graag onze tanden in zetten. Een goed paar extra tanden zorgt ervoor dat we onze klanten even vlotjes kunnen blijven helpen.

Ben jij de juiste man of vrouw, laat van je horen! We hebben graag dat de life-work balans bij al onze Schuilenburgers goed zit. Heb jij een gezonde werklust en voldoende technische flair? Stuur ons je CV via info@schuilenburg.com.

Technieker/Monteur industriële koffiebranders

Spelen met de grote jongens


Functieomschrijving

* Je bent een kei in montage van industriële toepassingen en weet je vooral op mechanisch maar ook op vlak van elektriciteit perfect te redden.

* Naast installatie zorg je ook voor regelmatig onderhoud van de machines van onze klanten.

* Het grootste gedeelte van je tijd spendeer je op werven van onze klanten, maar we zien je ook graag komen in ons eigen atelier in Dendermonde. Daar bereid je o.a. onderdelen voor op maat. Die afwisseling met af en toe las-, spuit- en zandstraalwerk vind je wel fijn.

* Op de werven focus je je op het installeren van industriële koffiebranders, maar ook heel andere toepassingen zoals transportliften kunnen aan bod komen

Profiel

* Je hebt een A2 / A3 diploma in een technische richting of voldoende technische ervaring.

* Heb je ervaring in montagewerk in koffie-industrie, zoveel te beter…maar ook wij weten dat dit zeer specifiek is. Je collega’s nemen je graag op sleeptouw en al doende leer je.

* Je hoeft zeker geen talenknobbel te hebben maar bent ook niet bang je uit te drukken in een andere taal (Engels, Frans..). Elkaar goed begrijpen is meer dan voldoende.

* Je neemt zelf initiatief en werkt zelfstandig, maar tegelijkertijd ben je ook een rasechte teamspeler.

* Naast je technische inzicht heb je een neus voor accuraat werk en volg je je projecten nauwlettend op.

Meer op vdab.be

Medewerk(st)er eindassemblage en kwaliteitscontrole - UPDATE: gevonden!

Voor Pietje of Sofietje Precies


Functieomschrijving

* Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van ‘Perfect Moose’, een smart tech opschuimmachine voor de koffiesector, ontwikkeld én geproduceerd in Dendermonde

* Je staat in voor de eindassemblage en kwaliteitscontrole op basis van checklists, technische tekeningen en de nodige meetmiddelen

* Zowel visueel als functioneel sta jij in voor de final check van alle toestellen die je klaarmaakt voor verzending wereldwijd

* Je test de toestellen op levensduur en aantal cycli en rapporteert waar nodig. Resultaten hou je nauwgezet bij

* Je werkt vlotjes samen met de interne productie-eenheid en ingenieurs die het toestel ontwikkelden. Je springt bij waar nodig in productie.

* Je maakt er een punt van onze hoge kwaliteitsstandaard te vrijwaren en niets ontsnapt aan jouw oog voor detail

Profiel

* Je genoot een technische opleiding of kan de nodige technische affiniteit voorleggen. Je hebt altijd zin om bij te leren.

* Heb je ervaring in een kwaliteitsfunctie/kwaliteitscontrole – bij voorkeur in een technische productieomgeving – dan is dat een troef. Heb je die niet, overtuig ons van je neus voor detail en technische feel.

* Materiaalkennis, ervaring met technische meetmiddelen en het lezen van technische tekeningen zijn een plus, oprechte leerbereidheid ook.

* Je bent geduldig en nauwkeurig en bent niet bang een mondje Engels te spreken als nodig. Daar mag wat haar op staan.

* Je neemt zelf initiatief en werkt graag aan verbeteringen. Je schat aan feedback koppel je graag terug naar je collega’s.

* op jouw i staat altijd een puntje

 

Voor deze vacature kom je in dienst van AHA Innovations, zusterbedrijf van Schuilenburg en makers van Perfect Moose.

Meer op vdab.be

Technische Support Medewerk(st)er - UPDATE: GEVONDEN!

Voor de mondige technische man/vrouw


Functieomschrijving

* Je bent het technische aanspreekpunt voor ‘Perfect Moose‘, de slimme opschuimmachine, ontwikkeld en geproduceerd in Dendermonde.

* In jouw rol als Technical Support Specialist onderhoud je goede relaties met klanten en gespecialiseerde techniekers van onze buitenlandse service partners.

* Je analyseert en geeft antwoord op technische vragen. Je laat niet los tot je de juiste oplossing hebt gevonden en communiceert deze op een vlotte manier naar klanten en partners over de hele wereld.

* Feedback en troubleshooting tover je om naar praktische info die je graag deelt met je collega’s.

* Je beantwoordt technische vragen met de nodige commerciële feel (telefonisch, mail, chat, videochat, …).

* Perfect Moose wordt je beste vriend, je kent hem van binnen en van buiten. Ook het reilen en zeilen van onze eigen productieafdeling krijg je in de vingers.

* In het begin ga je mee met je collega’s die de opschuimer installeren en onderhouden. Zo versterk je je praktische kennis en kan je inspringen wanneer nodig.

* Je verdiept je in internationale technische vereisten (e.g. netwerkaansluitingen…) en kan je vlot uitdrukken in Engels en Nederlands. Je hebt een goede feel voor andere talen en bouwt kennis op ivm benodigde certificering.

* Je bent bereid af en toe kort naar het buitenland te reizen voor beurzen. Komen onze buitenlandse partners langs voor een technische opleiding, dan ben jij hun man of vrouw.

Profiel

* Je hebt bij voorkeur een A2/A3 diploma in een technische richting of voldoende technische ervaring. Je hebt altijd zin om bij te leren en alle technische aspecten volledig in de vingers te krijgen.

* Heb je ervaring in de koffiesector, dan kan dat een troef zijn. Heb je die niet maar overtuig je ons met je technische feel, sociale flair en aanstekelijke enthousiasme voor het product, go for it.

* Je bent geduldig en kan je duidelijk uitdrukken in verschillende talen waarbij vooral Engels de voertaal zal zijn. Je bent niet bang je uit de slag te trekken in een andere taal.

* Je kan perfect om met allerhande nationaliteiten en bouwt graag aan een vertrouwensband op lange termijn.

* Je neemt zelf initiatief en werkt graag aan verbeteringen. Je schat aan feedback koppel je graag terug naar onze R&D afdeling en zet je graag gestructureerd op papier als basis voor handleidingen en FAQ.

* je zet graag de puntjes op de i en hebt een fijn oog voor detail.

 

Voor deze vacature kom je in dienst van AHA Innovations, zusterbedrijf van Schuilenburg en makers van Perfect Moose.